Om Skift-a-kasse.dk

Danmarks største og bedste guide til a-kasser

Skift-a-kasse.dk er en uafhængig informations- og prissammenligningsside som primært omhandler danske a-kasser, samt dagpenge og fagforeninger. Siden er drevet af Enkla Media s.r.o, som også står bag lignende hjemmesider inden for andre brancher.

Formålet med Skift-a-kasse.dk er at hjælpe danskerne til at træffe deres valg af a-kasse, på det bedst mulige grundlag. Vi tilstræber altid at have den nyeste information på hjemmesiden, med udgangspunkt i de gældende regler og love inden for området, præsenteret på en overskuelig og let anvendelig facon.

Formålet med Skift-a-kasse.dk er at hjælpe danskerne til at træffe deres valg af a-kasse, på det bedst mulige grundlag. Vi tilstræber altid at have den nyeste information på hjemmesiden, med udgangspunkt i de gældende regler og love inden for området, præsenteret på en overskuelig og let anvendelig facon.

Ambitionen er at være og forblive Danmarks største og bedste guide til a-kasser, dagpenge og fagforeninger.

Enkla Media s.r.o

Skift-a-kasse.dk er 100% ejet og drevet af Enkla Media s.r.o, og er derfor uafhængig af alle fagforeninger og a-kasser. Hjemmesiden indeholder betalte links til en lang række danske a-kasser, som er samarbejdspartnere og derigennem betaler for sidens eksistens.